ВОЛЯ НАРОДУ: громадсько-політичний портал - Спорт
Воля народу: громадсько-політичний портал




 
 
 
 

волог.:

тиск:

вітер:

 
 
 

волог.:

тиск:

вітер:

 
 
 

волог.:

тиск:

вітер:

 
 
 

волог.:

тиск:

вітер:

 
 
 

волог.:

тиск:

вітер:

 
Календар
У 2022-му відзначаємо такі знаменні дати:
12 січня - 115 років з дня народження Сергія Корольова, першого головного конструктора ракетно-космічних систем (1907-1966)
17 лютого - 130-річчя з дня народження Йосифа Сліпого, глави УГКЦ (1892-1984)
18 лютого - 70-річчя з дня народження Джеймса Мейса, дослідника Голодомору в Україні (1952-2004)
22 серпня - 30-річчя передачі повноважень від УНР сучасній Україні

30 листопада - 20 років з дня створення Демократичного об'єднання "Українська Національна Рада" (УНРада)
3 грудня - 300-річчя Григорія Сковороди,  українського філософа (1722-1794)
24 грудня - 85-річчя В'ячеслава Чорновола (1937-1999)









Спорт

Віталій Кличко сьогодні підтримає збірну України у поєдинку з Францією

Національна збірна України сьогодні зіграє з командою Франції перший матч плей-офф кваліфікації до чемпіонату світу-2014. Гра на НСК "Олімпійський" розпочнеться о 21:45, пряма трансляція на телеканалі "Інтер". Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) Віталій Кличко збирається підтримати нашу збірну в цьому домашньому для українців поєдинку з Францією.
Вже кілька років у футбольних уболівальників популярний жарт: "Щоб оборона збірної України стала непрохідною, потрібно, щоб її центральну вісь склали брати Клички".
 

Росіянин Бойцов викликає на бій Володимира Кличка (ВІДЕО)

Обов'язковий претендент на бій з Кличком - російський боксер Денис Бойцов
Ще один росіянин хоче кинути рукавичку Володимиру Кличку. Не встигли влягтися пристрасті після бою Кличко-Повєткін, як от уже Бойцов за крок від звання офіційного претендента: ВІДЕО
Промоутери Sauerland Event стверджують, що у випадку перемоги над австралійцем Ліпаї 23 листопада, російський супертяж стане обов'язковим претендентом на чемпіонський пояс WBO. Бойцову - 27 років. Наразі він вийшов переможцем з усіх 33 боїв на профі-рингу. У 26 з них - переміг нокаутом. Інф.: 24tv.ua
 

Український чемпіон нокаутував мексиканця у дебютному бою на професійному ринзі (ВІДЕО)

У першому на професійному ринзі бою Усик переміг суперника технічним нокаутом
Український олімпійський чемпіон Олександр Усик переміг мексиканця Феліпе Ромеро в Києві нокаутом в п'ятому раунді, - повідомляє "День".
Суперник Феліпе пропустив потужний удар лівою в голову і його команда, не чекаючи рішення рефері, викинула білий рушник.
Після завершення поєдинку і оголошення його перемоги Усик вимовив: Слава Україні!
 

Віталій Кличко має намір вийти на ринг і готовий битися з будь-яким суперником

Український важковаговик Віталій Кличко прокоментував своє можливе повернення на ринг
"Я готовий зустрітися з будь-яким спортсменом. Щодо того, останній це буде бій, чи ні, то зможу більш чітко сформулювати відповідь на це питання на найближчій прес-конференції. Кожен ранок починається у мене з тренування, о 7 годині ранку. Тривають заняття 2 години. Спортом я займаюся незалежно від роду діяльності. Це допомагає впоратися з великими навантаженнями і стресом.
 

Суперником Кличка може стати українець

Українець проведе бій за право зустрітися з Володимиром Кличком
Бій українського суперважковаговика В'ячеслава Глазкова з поляком Томашем Адамеком, який відбудеться 16 листопада в місті Верона, штат Нью-Йорк, носитиме статус відбіркового поєдинку за версією IBF - в ньому буде розігруватися другий рядок рейтингу цієї організації. Згідно з рішенням IBF, переможець бою Глазков-Адамек побореться за статус офіційного претендента у фінальному елімінаторе після того, як перша сходинка рейтингу цієї організації стане вакантною, повідомляє boxingnews. Станеться це після поєдинку чемпіона IBF українця Володимира Кличка проти болгарина Кубрата Пулєва, який зараз і є офіційним претендентом на титул IBF у суперважкій вазі. Інф.: vesti.ua
 

Виклик братам Кличкам кинув бразільський боксер

Українців хоче перемогти бразилець
У міжнародному боксерському товаристві відшукався ще один претендент на лаври братів Кличків. Виклик українським борцям кинув бразильський боксер у версії ММА Джуніор дос Сантос. Він упевнений, що зуміє здолати будь-кого з братів, витративши на підготовку всього 4 місяці. Боксер переконаний: у нього вистачить часу на підготовку, а також навичок і вправності, щоб перемогти і Віталія, і Володимира.
 

Леннокс Льюїс готовий битися з одним із братів Кличків, - ЗМІ

Сума гонорару, за який він погодиться на поєдинок - 100 млн. доларів
Легенда світового боксу, колишній абсолютний чемпіон у суперважкій вазі британець Леннокс Льюїс не виключає можливості відновити кар'єру, щоб битися на рингу з одним з братів Кличків.
Про це 48-річний легендарний британець заявив у своєму недавньому інтерв'ю, і уточнив, що його гонорар повинен бути не менше 100 млн. доларів.
 

Володимир Кличко готовий прийняти реванш Повєткіна

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA , WBO , IBF і IBO Володимир Кличко заявив про готовність до реваншу з росіянином Олександром Повєткіним, якого він переміг у поєдинку в Москві в СК "Олімпійський".
"Я готовий дати реванш, якщо Повєткін захоче, і якщо захочете ви, глядачі, - сказав Кличко. - Єдине, на словах сказати про реванш просто, інша справа - організувати його насправді. Оскільки я є чемпіоном також за версіями WBO і IBF, я зобов'язаний проводити захисту та цих титулів. Найближчий захист титулу WBO, і ясність з противником настане протягом найближчого місяця. Повторюся ще раз: формально я готовий до реваншу, але потрібно запитати чи готовий і чи хоче сам Повєткін", - підкреслив боксер.  Інф.: gazeta.ru
 

Володимир буде бити цього хлопця у нього вдома, - тренер Кличка

Провокації можливі
Тренер Володимира Кличка Джонатон Бенкс в інтерв'ю телеканалу "Інтер", сказав, що команда Кличка насторожено ставиться до того, що його бій з Олександром Повєткіним пройде на території суперника - в Росії.
"По суті, Володимир їде додому до Повєткіна, щоб там же його і побити. Він буде бити цього хлопця у нього вдома! Тому ми ставимося до цього візиту насторожено, очікуємо провокацій", - сказав Бенкс. Інф.: Главком
 

За завтрашній поєдинок Кличко отримає 17 млн доларів, Повєткін - 6

Уже цієї суботи, 5 жовтня 2013 року, відбудеться бій за звання чемпіона світу в усіх престижних вагових категоріях, бій між українцем Володимиром Кличком і росіянином Олександром Повєткіним. Солідний призовий фонд поєдинку вказує на те, що суперники битимуться “до останньої крові”.
Початок поєдинку о 23:00 за московським часом. Бій в суботу пройде за звання чемпіона відразу за трьома версіями професійного боксу. Переможець цього протистояння буде вважатися найсильнішим професійним боксером планети на сьогоднішній день.
 

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні3787
mod_vvisit_counterВчора6538
mod_vvisit_counterЦього тижня21463
mod_vvisit_counterМинулого тижня26314
mod_vvisit_counterЦього місяця121173
mod_vvisit_counterМинулого місяця167016
mod_vvisit_counterЗа весь час24143855