Така гра столичного клубу не влаштовує чисельних шанувальників гранда українського футболу, - Микола Нагорний, спортивний аналітик
Учора, 06.10.2022, ФК "Динамо" Київ у гостях провів третій матч Ліги  Європи проти французької  команди "Ренн".
Кияни невдало провели перші ігри, програвши два протистояння - проти команди "Фенербахче"-Стамбул та АЄК "Ларнака"-Кіпр! ФК "Ренн" виступає у вищому дивізіоні чемпіонату Франції в цьому турнірі і грає на постійній основі впродовж 63 років. Це доволі сильна команда, яка демонструє сучасний футбол, тому киян очікував доволі складний матч! Гра розпочалась атаками господарів поля, які домінували, і невдовзі, вже на 23-й хвилині, відкрили рахунок 1:0. У штрафному майданчику захисник В.Дубінчак не впорався з М.Тер'є, який і забив гол.

А вже на 33-й хвилині гостям вдалась одна з небагатьох контратак, у результаті якої В.Циганков зрівняв рахунок. Здавалось, що цей успіх вплине на хід гри динамівців, але ініціатива знову перейшла до  господарів поля і на 89-й хвилині, після грубої помилки захисника Д.Попова, Д. Дує, який вийшов на заміну, забив переможний м'яч. Дві помилки захисників привели до поразки.
Зрозуміло, що така гра столичного клубу не влаштовує чисельних шанувальників гранда українського футболу, який, на жаль, втратив  свою переможну ходу. Як завжди, постає питання: хто винен і що робити? Пояснення головного тренера М.Луческу про таку, м'яко кажучи слабку гру, нікого не влаштовує. Слабка фізична, технічна підготовка та мотивація - усе це впливає на кінцевий результат. Посилання головного тренера М.Луческу про складність пересування дещо обгрунтована, проте чи є логістика головною причиною невдач "Динамо" - велике питання.  

Цікаво було б дізнатися думку власників клубу, братів Суркісів, які були присутні на цьому матчі і мали можливість переконатися у невиразній грі їхньої команди. За усю звитяжну історію існування команди "Динамо" нею було здобуто багато перемог, але такого результату не було за всю історію виступів на європейських аренах, Ніколи ще столична команда тричі поспіль не програвала, на жаль, і цей "успіх" назавжди увійде в історію славетного клубу.

Що далі? Грою з "Ренні" закінчилось перше коло змагань. Чи є шанси у киян у наступних матчах покращити свої позиції і свій імідж? Теоретично  шанси є, але чи здатна динамівська команда зробити такий камбек - велике питання.

Микола Нагорний, спортивний оглядач порталу "Воля народу"

Коментарі

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити