Іспанські футболісти вибороли нічию у доданий час
З рахунком 1:1 закінчилася ця надзвичайно видовищна футбольна вистава.
У вівторок, 11 жовтня, ФК "Шахтар" провів четвертий матч групового турніру Ліги чемпіонів у столиці Польщі Варшаві, яка надала команді тимчасовий прихисток.
Супротивником гірняків був чемпіон чемпіонів - чинний володар кубку Ліги чемпіонів - Мадридський "Реал". Тиждень тому донеччани на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" провели першу гру. ФК "Реал" Мадрид, як лідер Європейського футболу, провів блискучий матч, своєрідний майстер-клас, де футболісти клубу грали легко, невимушено, видовищно і перемогли з рахунком 2:1, гостям же довелося стримувати численні атаки господарів поля.

Зважаючи на гру, яку провели мадридці, рахунок мав би бути значно більший, проте гірники стійко оборонялись, змушуючи господарів поля помилятися. Тому прихильники представників Донбасу та решта вболівальників робили прогнози і припущення, яким же буде результат і чи продемонструє "Шахтар" свою кращу гру? І їхні очікування справдились.

Від початку матчу "Шахтар" продемонстрував своє уміння захищатися і атакувати. Перший тайм закінчився нульовою нічиєю, а на початку другого О.Зубков на 46-й хвилині, після передачі  Б.Михайличенка забив м'яч у ворота А.Луніна, який четвертий матч поспіль є основним воротарем команди. Цей гол, на перший погляд, не справив враження на гостей. "Реал" продовжував вести свою гру, атакувати. Робота, над помилками, проведена за тиждень тренерським штабом і гравцями ФК "Шахтар", дала свій результат. На табло рахунок був на користь донеччан і вже самі гравці та й уся Україна повірили, що дива таки бувають і представники України будуть переможцями в цьому поєдинку.

Проте, напевно, гравці зарано повірили у свою перемогу, бо тренер уславленого клубу випустив на заміну кращих гравців і в доданий час, на 94-й хвилині, гості зрівняли рахунок. В. Бондар вчасно не зайняв позицію, а воротар  А.Трубін забарився з виходом із воріт, бо саме  втручання голкіпера допомогло б ліквідувати цю небезпечну атаку. Але А.Трубін не встиг, а В. Бондар, програвши позицію, вже нічим не міг зарадити команді. З рахунком 1:1 і закінчилася ця надзвичайно видовищна футбольна вистава.  

"Шахтар" - "Реал" (огляд матчу). Гра, якою можна пишатися! / Ліга Чемпіонів

За тиждень "Шахтар" летить у Глазго, де проведе свою чергову гру з місцевою командою "Селтік".

Микола Нагорний, спортивний оглядач порталу "Воля народу"

Коментарі

 

Add comment

Security code
Refresh