Збірна України і Північної Македонії зіграють у другому турі групи С чемпіонату Європи з футболу 2020 року
Дві команди, які програли свої стартові матчі турніру, зустрінуться в Бухаресті в четвер, 17 червня.
Поєдинок, який уперше в історії ЧЄ буде судити не європейський рефері, прийме Національний стадіон у столиці Румунії. OBOZREVATEL проведе онлайн-трансляцію матчу Україна – Північна Македонія. П'ята гра в історії протистояння двох команда розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Побачити поєдинок можна буде у прямому ефірі на загальнонаціональному каналі "Україна". Також показ буде доступний на спеціалізованих "Футбол 1" і "Футбол 2", де глядачам запропонують традиційну аналітичну студію.

Крім того, трансляцію з Бухареста проведуть російські мовники "Матч ТВ" і "Матч! Футбол 1" та білоруські мовники "Білорусь 5" і "Білорусь 5. Інтернет".

Явним фаворитом матчу вважають українську команду. Ставки на перемогу підопічних Андрія Шевченка приймаються з коефіцієнтом 1,65.

Нічия оцінюється котуванням 3,60. А показники на успіх дебютантів європейської футбольної першості досягають рівня 6.50.

Обидві команди не змогли взяти очки в перших матчах. Українці драматично програли Нідерландам (2:3), а Македонія не впоралася з Австрією (1:3).

Інф.: obozrevatel.com

Коментарі

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити