Unlimited Web HostingFree Joomla TemplatesTemplate Sales
Воля народу: громадсько-політичний портал




 
 
 
 

волог.:

тиск:

вітер:

 
 
 

волог.:

тиск:

вітер:

 
 
 

волог.:

тиск:

вітер:

 
 
 

волог.:

тиск:

вітер:

 
 
 

волог.:

тиск:

вітер:

 
Calendar
In the 2012-year note
the following significant dates:

20th anniversary of the handover of the UPR modern Ukraine (August 22, 1992)
10th anniversary of the establishment of a democratic union
"The Ukrainian National Council" (30/11/2002)
130th anniversary of Metropolitan Hilarion (Ivan Ogiyenko) 14.01.1882 - 29.03.1972
130th anniversary of Mykola Velychkivskyi, Chairman of the "Ukrainian National Council", established in Kiev, October 5, 1941 (01/02/1882 - 01/07/1976)
100th anniversary of the Ukrainian political activist, writer Lev Rebet (03.03.1912 - 12.10.1957)
100th anniversary of Oleksa Girnyk, Ukrainian dissident, political prisoner, the Hero of Ukraine (28.03.1912 - 21.01.1978)
105th anniversary of Sergiy Koroliov, designer of the first artificial earth satellites and spaceships (12.01.1907 - 14.01.1966) 

 


 
 

 

 

 

  
 
 
 

 

 


            

 

 
 


 

 

 

 

 

 


 
 
 

PostHeaderIcon Sport

На Євро-2012 Донецьк, як ніколи, проявив себе як українське місто

У Донецьку підбивають попередні підсумки Євро-2012. «На жаль, загальний негативний імідж держави, пов’язаний із політичним підґрунтям, нікуди не подівся. Саме в цьому контексті я бачив у мережі фото футболки з надписом англійською мовою «Мені нічого вже не страшно, я був у Донецьку». На щастя, ніяких негативних інцидентів не було. Іноземців, які були у нас, було набагато менше, ніж очікували. Передусім, небагато французів, португальців, більше могло бути й англійців та іспанців. Також те, що два матчі в Донецьку провела збірна України, теж я вважаю позитивним явищем. Тому, що Донецьк, як ніколи, проявив себе як українське місто», – наголошує професор кафедри міжнародних відносин Донецького національного університету Ігор Тодоров.
 

Юлія Тимошенко закликала українців уболівати 19 червня за українську збірну як ніколи

altЗ палати ЦКБ № 5 «Укрзалізниці» екс-прем'єр-міністр закликала українців уболівати за збірну як ніколи.
«Я з приводу останнього матчу нашої збірної з футболу, буквально пару слів. Команда грала професійно і динамічно, але історія складається не тільки з тріумфу », - зазначила Тимошенко, повідомили в БЮТ.
«Зараз їм, як ніколи, потрібна підтримка, бо не тільки вони, але і ми їм передаємо свою енергію. І зараз їм потрібна наша позитивна енергія: енергія віри, надії і перемоги», - додала екс-прем'єр.
Як відомо, наступний матч групового етапу Євро-2012 за участю збірної України відбудеться 19 червня в Донецьку на «Донбас Арені». Українці зіграють зі збірною Англії. Початок о 21:45.
Нагадаємо, в матчі зі збірною Швеції 11 червня Україна перемогла з рахунком 2:1, але 15 червня програла збірній Франції - 0:2. 
      Інф.: ukrgazeta.com    Фото: unian.ua
 
       
ukrgazeta.com  uk    
 

Сьогодні в Києві зіграють синьо-жовті й жовто-сині

Київ в очікуванні першого матчу (на фото - шведські вболівальники)
Попри негатив, пов'язаний з підготовкою до «Євро 2012», у Києві чекають на свято футболу. Столицю заполонили жовто-сині фанати в очікуванні першого матчу на «Олімпійському» Україна-Швеція.
Київ затамував подих в очікуванні першої гри єврочемпіонату-2012. У понеділок НСК «Олімпійський» прийматиме українську збірна, що зіграє зі збірною Швеції. Комунальники нашвидкуруч латають ями неподалік стадіону, де асфальт провалився після зливи, напівпорожні готелі все ще пропонують одномісні номери за ціною близько 300 євро, а кияни стоять в довжелезних автомобільних заторах.
 

Народний Гімн ЄВРО-2012: Ми піднесем жовто-блакитні стяги! За нами Україна!

8 червня стартує фінальна частина чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012
Прикро, що Україна зустрічає ЄВРО не лише новими стадіонами та дорогами, а й украй негативним іміджем однієї з найкорумпованіших країн світу, де згортається демократія, де опозиційних політиків тримають за гратами, а бандитів випускають на волю. Переважна більшість українців не очікують користі від "Євро-2012" ні для себе, ні для країни.
Попри це для багатьох українців, для вболівальників - це свято. Міжнародне свято великого спорту, епіцентром якого стала Україна. Ця подія надихає і творчих людей, які вірять у нашу перемогу. І не лише на футбольних полях. Підтвердження цього - написана спеціально до ЄВРО-2012 життєстверджуюча пісня «У нас є все», яку виконує відомий співак та композитор Володимир Вермінський (на фото). Отже, будьмо оптимістами: «Ми хочемо, ми можемо! Разом ми переможемо!»
 

"Dynamo" Kyiv Today Marks 85 Years!

altСлаветному клубу київське "Динамо" - 85 років! Вітаємо!
Різні дослідники історії футбольної команди київського «Динамо» вказують на дату заснування клубу, 13 травня 1927 року (реєстрація статуту Київського пролетарського спортивного товариства (ПСО) «Динамо» Міжвідомчою комісією у справах громадських організацій та спілок Київського округу). Саме ця дата згадується в різних засобах масової інформації, спортивно-інформаційних виданнях та книгах з історії футболу.
За 85 років свого славного шляху найтитулованіший футбольний клуб Україна: виграв 26 національних чемпіонатів, 24 Кубки, 3 Кубки сезону СРСР, 5 Суперкубків України. У європейських клубних турнірах завоював 2 Кубки володарів Кубків, 1 Cуперкубок УЄФА. 
 

НСК "Олімпійський" відкриють 8-го жовтня

Реконструкція головної арени Євро-2012 НСК "Олімпійський" виходить на фінішну пряму. Перший матч на НСК Олімпійський - гра збірних України й Германії - пройде 11 листопада.

Борис Колесников уточнив, що відкриття львівської арени Євро-2012 планується 28 жовтня.
Колесников також підтвердив, що урочиста церемонія відкриття нового стадіону у Львові відбудеться 28 жовтня.     
Інф. і фото: news.meta.ua  

 

Історична перемога. Брати Клички вибороли всі найголовніші титули в боксі!

 Суботній поєдинок у німецькому місті Гамбурзі Володимира Кличка з Девідом Хеєм став найвизначнішою подією у світі професійного боксу за останні десять років. Бій на "Імтех Арені" тривав всі 12  раундів. Українець переміг британця за одностайним рішенням суддів. Після перемоги Кличко-молодший до своїх поясів IBF, IBO та WBO додав титул від WBA. А разом із поясом WBC Віталія це означає, що брати Клички здійснили свою заповітну мрію - зібравши в сім'ї всі найпрестижніші титули світового боксу!
 

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterСьогодні3961
mod_vvisit_counterВчора4962
mod_vvisit_counterЦього тижня25029
mod_vvisit_counterМинулого тижня35039
mod_vvisit_counterЦього місяця113062
mod_vvisit_counterМинулого місяця131207
mod_vvisit_counterЗа весь час24266780