У Манчестері відбулася прес-конференція, присвячена реваншу Кличко-Ф'юрі
Суперник Володимира Кличка Тасон Ф'юрі влаштував із прес-конференції з українцем справжнє шоу.
А українець, спілкуючись з журналістами, був гранично серйозний.
"Я нокаутую Ф'юрі. Я пережив багато емоцій за ці місяці. Я можу підтвердити, що я зробив помилку в бою з Ф'юрі в Німеччині. Ця помилка коштувала мені моїх титулів.
Непросто боротися з претендентом із хорошими навичками, які Ф'юрі має, інакше я б йому не програв. У мене буде найбільше мотивації, ніж будь-коли.
Багато хто хоче бачити чемпіоном у спорті того, хто буде уособлювати весь спорт. Мені не подобається, як Ф'юрі представляє наш спорт. Ніхто не дивиться на Тайсона Ф'юрі.
Я буду відчувати себе прекрасно, коли буду виходити на бій ", - заявив Кличко.

Англієць же вийшов на прес-конференцію у повному "розслабоні".
Спочатку Тайсон танцював:

"Кличко, подивися на мене, ти програв товстунові, тобі повинно бути соромно. Я ніколи не претендував на титул Містер Юніверс, але до бою підійду в хорошій формі. За 9 днів підготовки я вже скинув 1 стоун (6,35 кг).
Кличко не кидав удари в минулому бою. Будемо сподіватися, що коли він приїде до Англії, він буде ризикувати. Він психічно неврівноважений, тому злякається. У нього затрусилися коліна. Він злякався і під час першого бою.
Я щасливий, що наш бій буде проходити саме тут, а не в Німеччині чи США, тому що там було б багато шанувальників на його стороні.
Я вже номер один. Куди мені йти звідси? Дивився інші великі бої - я ненавиджу бокс. Я ненавиджу говорити з усіма вами, ідіотами. Я волів би сидіти вдома, є будинки солодощі і шоколад і спілкуватися зі своїми дітьми.
Я скажено гарний, щоб зупинитися на цьому. Я заробляю дуже багато грошей, щоб усе це кинути. Я не живу способом життя спортсмена. Абсолютний ганьба - називати мене спортсменом", - вважає Ф'юрі.

Інф.: telegraf.com.ua

Коментарі

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити