Усик поспілкувався зі ЗМІ перед головним боєм у кар'єрі
У столиці Великобританії пройшла пресконференція відомих боксерів Олександра Усика та Ентоні Джошуа.
Спілкуючись зі представниками ЗМІ, український боксер розмовляв українською (див. на відео нижче з 28-ї хв.). Вчинок боксера приємно здивував суспільство, адже відомо, що спортсмен у житті спілкується російською мовою. Про це повідомляє sport.comments.ua
Пресконференцію опублікували YouTube-канал Matchroom Boxing.

Відповідаючи на запитання журналістів, спортсмен зазначив, що він не хвилюється перед важливим поєдинком. А, навпаки, чудово себе почуває, адже давно чекав на цей момент та поєдинок. За його словами, його бій  з Ентоні Джошуа увійде в історію боксу.

Відомо, що поєдинок відбудеться 25 вересня в Лондоні

Олександр Усик буде битися за титули чемпіона світу, якими володіє Ентоні, в суперважкій вазі за версіями IBF, WBO, WBA та IBO.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Джошуа спробував зачепити українського чемпіона Усика. Напередодні важливого поєдинку між Ентоні Джошуа і Олександром Усиком, британський боксер вирішив потролити українця тим, що той здатний тільки на те, щоб жонглювати добре м'ячами. Відповідне відео і коментар до нього спортсмен виклав у себе в Instagram. 

Ентоні Джошуа  "залив" в мережу відео зі свого тренування. На відео видно, як британець жонглює великими м'ячами. Своїм коментарем під відео боксер вирішив підколоти свого суперника Олександра Усика, який уже не один раз викладав у себе на сторінці в соцмережі ролики. На відео Олександр демонстрував свої навички жонглера. Зазначимо, раніше український боксер також висловився про майбутній бій і свого суперника. Правда, українець був більш стриманий в коментарях.

Інф.: sport.comments.ua

Коментарі

 

Add comment

Security code
Refresh